Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360

Pressmeddelande 1 augusti 2020

Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade
Hexatronic Group AB (publ) (”Hexatronic”) har idag, den 1 augusti 2020, tillträtt tidigare offentliggjorda förvärvet av den USA-baserade leverantören av fiberoptisk utbildning för bredbandskommunikation, trådlösa nätverk, tjänsteleverantörer, datacenter, energisektorn, olja och gas, gruvdrift och industrisektorer.
Förvärvet är strategiskt och kommer att ytterligare stärka Hexatronics närvaro och nätverk i USA, möjliggöra för Hexatronic att nå ut till fler potentiella kunder och komplettera Hexatronics systemerbjudande med utbildning.
Förvärvet, som offentliggjordes den 23 juli 2020, har skett i form av en aktieöverlåtelse. Light Brigade konsolideras i Hexatronickoncernen från och med den 1 augusti 2020.

Göteborg, 1 augusti 2020

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group

Vid eventuella frågor kontakta:

• Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, +46 706 50 34 00

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Matrix, Viper, Stingray, Raptor, InOne, Drytech™, Lightmate®, Skyline och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Kina, Nya Zeeland och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.

Bilaga