Digital Signage konverterar besökaren i butik till betalande kund

Malmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar att dess VD Per Mandorf kommer att göra ett anförande vid Erik Penser Banks retaildag den 16 september 2020. I anförandet tar han upp den roll som Digital Signage kan spela för handeln i den pågående digitala transformeringen av fysiska miljöer.

”Jag kommer att prata om att de lösningar vi erbjuder bidrar till ökad lojalitet, engagemang och konvertering. Vid de sjunkande besökstal i butikerna i Sverige och internationellt som vi nu ser är det av yttersta vikt att kunna konvertera besökaren till betalande kund. Och här kan Digital Signage spela en viktig roll”, säger Per Mandorf.

Evenemanget med talare från bland annat ICA och Midsona äger rum den 16 september från klockan 12 och kan följas via https://www.youtube.com/channel/UCLmAEBHTXLIXnuyVQ2TRHeQ?view_as=subscriber. Frågor kan ställas i förväg till seminarium@penser.se.

Malmö, 10 september 2020

För vidare information, vänligen kontakta:

Per Mandorf, Koncernchef & VD
Telefon +46 704-25 82 34
Email per.mandorf@zetadisplay.com  

Jacob Stjernfält, CFO
Telefon +46 76-8754177
E-mail jacob.stjernfalt@zetadisplay.com

Daniel Oelker, CCO
Telefon +46 708-45 80 54
E-mail daniel.oelker@zetadisplay.com

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay driver den digitala transformeringen i fysiska miljöer. Våra koncept och vår mjukvara påverkar människors beteende vid beslutstillfället i butiks- och offentliga miljöer samt arbetsplatser. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. ZetaDisplay är en europeisk ledare och kommer att driva den fortsatta konsolideringen av marknaden organiskt och genom förvärv.

ZetaDisplay har sitt säte i Malmö, omsätter 436 Mkr och sysselsätter 160 medarbetare vid nio kontor i sex europeiska länder. Totalt hanterar bolaget 50 000 installationer på 50 marknader. Aktien är noterad på Stockholmsbörsen Nasdaq [ZETA].

Mer information på www.ir.zetadisplay.com

Bilaga