Saniona deltar i den virtuella konferensen Oppenheimer Fall Healthcare Life Sciences & MedTech Summit 2020  

PRESSMEDDELANDE

18 september 2020

Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att företagets koncernchef och VD Rami Levin kommer att delta i ett virtuellt ”samtal vid brasan” i samband med konferensen Oppenheimer & Co. Fall Healthcare Life Sciences & MedTech Summit som anordnas 21-23 september 2020. Närmare uppgifter om det virtuella samtalet vid brasan presenteras nedan.

Oppenheimer & Co. 2020 Fall Healthcare Life Sciences & MedTech Summit

Datum: Tisdag 22 september 2020

Tid: 10.50 ET

Länk till webbsändning: https://wsw.com/webcast/oppenheimer5/sanion.st/3751533

Samtalet vid brasan kommer att websändas live, och kan nås via sidan ”Intervjuer och webbsändningar” på Sanionas webbplats: https://saniona.com/se/investors/interviews-webcasts/. Efter livesändningen kommer samtalet att finnas arkiverat på Sanionas webbplats i ungefär 90 dagar.

För mer information, var vänlig kontakta

Trista Morrison, Chief Communications Officer. Telefon + 1 (781) 810 9227. Epost: trista.morrison@saniona.com

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 18 september kl. 08.00 CET. 2020.

Om Saniona

Saniona är ett biofarmaceutiskt företag som fokuserar på forskning, utveckling och kommersialisering av behandlingar mot sällsynta sjukdomar i centrala nervsystemet. Bolaget har fyra program i klinisk utveckling. Saniona har för avsikt att utveckla och kommersialisera behandlingar av sällsynta indikationer såsom hypotalamisk fetma och Prader-Willis syndrom på egen hand. Forskningen är inriktad på jonkanaler och bolaget har en bred portfölj av projekt i tidig fas. Saniona har samarbeten med Boehringer Ingelheim GmbH, Productos Medix, S.A de S.V och Cadent Therapeutics. Saniona har sin bas i Köpenhamn, och i Boston, USA. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap (OMX: SANION). Läs mer på www.saniona.com.

Bilaga