Immunicum AB: inbjudan till företagspresentation

Pressmeddelande

21 september 2020

Immunicum AB: inbjudan till företagspresentation

Immunicum AB (publ; IMMU.ST) meddelar idag att företaget kommer att hålla en livesänd företagspresentation den 30 september 2020. Investerare, media och allmänheten välkomnas att delta.

Under evenemanget kommer VD Sven Rohmann, COO Sijme Zeilemaker och forskningschef Alex Karlsson-Parra att presentera en bolagsöversikt och prioriteringar för bolagets fortsatta utveckling.

Information om företagspresentationen

Datum: onsdagen den 30 september 2020
Tid: 18.00 - 19.30 CET

Presentationen kommer att webbsändas och kommer även att finnas tillgänglig i efterhand. Länken till webbsändningen finns här: 

https://www.redeye.se/events/793598/live-strategy-update-immunicum

Frågor kan ställas före evenemanget genom att skicka ett e-postmeddelande till ir@immunicum.com eller via videochatten under webbsändningen.

Preliminär agenda:

18:00 - 18:15 Välkomnande
18:15 - 18:30 Ilixadencels potential och framtid
18:30 - 18:45 Prioriteringar för bolagets fortsatta utveckling
18:45 - 19:00 Långsiktigt uppdrag
19:00 - 19:30 Frågor och svar

Ett begränsat antal platser kommer att finnas tillgängliga på Redeyes kontor (Mäster Samuelsgatan 42, Stockholm, 10:e våningen) men på grund av riskerna förknippade med covid-19 rekommenderar bolaget alla att delta virtuellt. Om du planerar att delta personligen ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till info@immunicum.com med ditt fullständiga namn. Registreringen stänger när antalet platser är fulltecknade. Deltagare som känner sig sjuka eller riskerar att smittas förväntas avstå från att delta personligen. För uppdaterad information om rekommendationer angående covid-19, se www.folkhalsomyndigheten.se.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Sven Rohmann, VD, Immunicum
Telefon: +46 8 732 84 00
E-post: info@immunicum.com 

Sijme Zeilemaker, COO, Immunicum
Telefon: +46 8 732 84 00
E-post: info@immunicum.com 

Om Immunicum AB (publ) Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Bolagets huvudprodukt ilixadencel, som består av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundkomponent i moderna kombinationsbehandlingar i flertalet solida tumörindikationer. Immunicum har utvärderat ilixadencel i flera olika kliniska studier, inklusive den nyligen avslutade explorativa fas II-studien MERECA inom njurcancer och bolaget går för närvarande mot klinisk utveckling i sen fas. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com

Bilaga