Stjärnspäckad TerraNet-podcast på temat autonoma fordonssystem

Terranet publicerar idag ett nytt avsnitt i bolagets podcastserie med titeln ”Multimodal applications on autonomous systems”. 

Denna den tredje av podcastepisoder, som började ges ut av TerraNet tidigare i år, handlar om de olika utmaningar och möjligheter som industri och akademi står inför när det gäller framtidens fordonssystem inom autonomitet, e-mobilitet och digitalisering.

TerraNets Christina Björnström leder en panel bestående av Håkan Agnevall (VD, Volvo Buss), Christer Fuglesang, (Astronaut och professor i fysik vid KTH), Nils Wollny (VD och grundare, HoloRide i München) och Karolina Bjurehed (Head of EMEA Investments på Volvo Cars Tech Fund).

Podcasten (på engelska) kommer att finnas på TerraNets hemsida, samt från och med i morgon att hållas tillgänglig på Spotify och iTunes.

https://soundcloud.com/user-443846336/multimodal-applications-on-autonomous-systems.

För mer information kontakta:

Pär-Olof Johannesson, VD
parolof.johannesson@terranet.se
+46 70 332 32 62

Om TerraNet:

TerraNet har ett strategiskt fokus inom aktiv säkerhet och utvecklar mjukvara för radiobaserade lösningar, samt tredimensionell bildanalys för avancerat förarstöd och självkörande fordon (ADAS och AV). TerraNet har sitt huvudkontor i Lund, Sverige med etablerade sälj- och marknadsagenter i USA och Tyskland. TerraNet Holding AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. Läs mer på https://terranet.se.