Aino Health AB (publ): Aino Health är godkänd av Försäkringskassan som arbetsplatsorienterad anordnare av rehabiliteringsstöd

Försäkringskassan har beviljat Aino Health tillstånd att tillhandahålla proaktiva och rehabiliterande insatser på svenska arbetsplatser.
I samarbete med Försäkringskassan kan Aino Health härmed erbjuda stöd för att utreda, planera, genomföra och följa upp arbetsinriktade åtgärder.   

Syftet med tillståndet är att förebygga sjukfrånvaro och göra det lättare för anställda att återgå till arbetet efter sjukfrånvaro inom svenska organisationer och företag. 

– Uppdrag inom området välbefinnande på arbetsplatsen är en viktig del i att stärka produktivitet och konkurrenskraft. Vi är glada över att vi har valts ut av Försäkringskassan som  en av dess föredragna partners i arbetet med att skapa ett friskare och mer produktivt Sverige, säger Jyrki Eklund, VD för Aino Health. 
 

Om Aino Health:
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets system med en SaaS-plattform och relaterade tjänster minskar drastiskt all sjukfrånvaro, minskar relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang från organisationens anställda. Den kraftfulla effekten kommer när hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det dagliga arbetet. Besök gärna www.ainohealth.com. 

För ytterligare information och intervjuer vänligen kontakta: 

Jyrki Eklund, VD, Aino Health 

+358 40 042 4221 

jyrki.eklund@ainohealth.com 
www.investors.ainohealth.com

Certified adviser 
Erik Penser Bank 
+46 8 463 83 00 
certifiedadviser@penser.se