Hoylu AB: Bond väljer Hoylu för att stödja ny digital arbetsplats för planering inom bygg och konstruktionssektorn.

Malmö den 14 november 2017-Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för företag, meddelade idag att BOND Brothers INC. har valt Hoylu Software AG och Huddlewall-paketet som ett digitalt arbetsverktyg för byggplanering och samarbete. BOND är ett amerikanskt nordostbaserat entreprenadföretag som erbjuder byggledning, samordnade byggnader med självbetjäningstjänster.

Transaktionen representerar det senaste i en fortsatt expansion av Hoylus produkter och tjänster inom bygg och konstruktionsvertikalen, eftersom industrin fortsätter att standardisera Hoylu-plattformen runt om i världen. Hoylu kommer att demonstrera sina lösningar för byggbranschen vid Autodesk University 2017 den 14-16 november i Las Vegas, Nevada.

Hoylus lösningar och programvara erbjuder nya och spännande sätt att arbeta bättre, snabbare och effektivare.  Mjukvaran Hoylu Software AG Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

 

För mer information, kontakta: 

Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 14 november 2017 kl 08:30 C.E.T