Polisförhör med styrelseordförande

Stockholm, Sverige, 24 juni 2020 – Styrelsen i Hoylu AB (publ) har ikväll informerats om att bolagets styrelseordförande Björn Wallin idag den 24 juni 2020 har hämtats av Ekobrottsmyndigheten för förhör. Bolaget har i nuläget ingen ytterligare information om vad ärendet gäller men kan bekräfta att ingen annan hos Hoylu har blivit kontaktad av Ekobrottsmyndigheten.

Med anledning av ovan och i avvaktan på ytterligare information har styrelsen ikväll beslutat att utse styrelseledamoten Hans Othar Blix som tillförordnad ordförande.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu + 1 213 440 2499 e-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu + 1 425 829 2316 e-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu s uppdrag är att göra distansarbete och informationsutbyte lätt. Genom våra anpassningsbara Connected Workspaces™ levererar vi programvarulösningar för företag, organisationer och individer i praktiskt taget alla branscher som gör det möjligt för alla team, stora som små att arbeta effektivt och säkert i ett intuitivt enkelt arbetsflöde. För mer information: www.hoylu.com.

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Growth Market
Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB + 46 (0) 8 50 301 550, ca@mangold.se

Publikation
Denna information är sådan information som Hoylu AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 24 juni 2020 kl. 23.45.