Innofactor Sverige introducerar nu informations- och ärendehanteringssystemet Innofactor Dynasty 10 på den svenska marknaden

Pressmeddelande, den 22 september, 2020

Innofactor Sverige introducerar nu informations- och ärendehanteringssystemet Innofactor Dynasty 10 för svenska kommuner och den offentliga förvaltningen. Dynasty 10, en marknadsledare i Finland, är ett mångsidigt mjukvarupaket för informations- och beslutshanteringsprocesser för stora som små organisationer, och är utformad för att fungera sömlöst som en del av den offentliga förvaltningens arbetsmetoder och system.

Dynasty-lösningen har använts i över 30 år i Finland och genomgått kontinuerlig utveckling för att uppfylla kunders behov och förväntningar. Lösningen är anpassad för att följa de lagar och regler som kommuner och offentlig förvaltning måste följa. I Dynasty 10 kombineras Innofactors erfarenhet och kunskap från över 250 kunder inom kommunal och statlig förvaltning tillsammans med modern användarorienterad design och användarupplevelse.

“Vi är glada av att se hur likartade de offentliga beslutsprocesserna i de nordiska länderna verkligen är - delvis tack vare århundraden av gemensam historia. Våra kunder i Sverige kommer att dra nytta av samma produkter som vi har utvecklat genom en satsning som motsvara flera 1000-års arbete. Vi kommer att anpassa lokala krav och integrationer till våra kärnprodukter och introducera en konkurrenskraftig och omfattande ärendehanteringslösning på den svenska marknaden," säger Valtteri Koivunen, Solution Lead, Innofactor Finland.

Dynasty 10 utmärker sig inom områdena information-, ärende- , dagbok- och dokumenthantering, samt hantering av avtal och beslutsunderlag för ämbetsmän och administrativa avdelningar med politiker, publiceringstjänster, innehållshantering och ett kontaktregister. Lösningen inkluderar den senaste informationssäkerheten, GDPR-överensstämmelse samt en tillförlitlighet och spårbarhet av lösningen som uppfyller kraven för offentliga förvaltningssystem.

”Vi är mycket glada att se Innofactor ta in informations- och ärendehanteringssystemet Innofactor Dynasty 10 till Sverige. Detta kommer att ge svensk offentlig sektor en ny utmärkt möjlighet att möjliggöra diarieföring samt ärende- och dokumenthantering. Lösningen har en enastående användarupplevelse och integreras sömlöst och säkert med Microsofts produktivitetslösningar och Azure-molntjänster,” säger Jennica Andersson, Public Public Sector Lead, Microsoft Sverige.

”Introduktionen av Dynasty 10 i Sverige ger svenska kommuner möjlighet att, med bästa digitala förutsättningarna, modernisera hur de arbetar med diarie- och ärendehantering. Det bygger också på Innofactors strategi att bli en ledande aktör i hela Norden och hjälpa våra kunder att transformera till moderna digitala organisationer med hjälp av ledande lösningar baserade på Microsoft-teknik,” säger Marcus Hasselblad, Country Manager, Innofactor Sverige.

För mer information:

Suvi Albert, Business Area Lead, Dynasty, Innofactor Finland
suvi.albert@innofactor.com, +358 40 553 2984

Marcus Hasselblad, Managing Director and Country Manager, Innofactor Sverige
marcus.hasselblad@innofactor.com, +46 70 837 8431

Läs mer:

https://www.innofactor.com/se/vad-vi-gor/produkter/dynasty/