ZetaDisplay vinner internationellt pris

Malmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) har vunnit det internationella AV Award i kategorin leisure and hospitality för Digital Signage installationer på Hurtigrutens expeditionsfartyg. Priserna delas ut till framstående projekt i den globala audiovisuella industrin i olika kategorier som spänner från teknik- och produktinnovationer till individuella och företagsprestationer.

"Grattis till det norska teamet för att leverera ett projekt i världsklass och att vinna detta prestigefyllda pris. Det här projektet har blivit ett riktmärke i branschen genom att leverera en mycket komplex Digital Signage-installation i kombination med en visuellt extremt attraktiv lösning som ger en engagerande upplevelse ombord för gästerna", kommenterar VD Per Mandorf.

Hurtigruten har under de gångna åren beställt flera fartyg som är utrustade med de modernaste Digital Signage-installationerna framtagna och levererade av ZetaDisplay i Norge. Lösningarna levererar en attraktiv digital konsumentupplevelse samtidigt som de bidrar till att förbättra miljöavtrycket för rederiets marknads­förings­aktiviteter.

Om Hurtigruten

Hurtigruten är världsledande inom expeditionsresor, med en växande flotta av små, specialbyggda expeditionskryssningsfartyg som utforskar destinationer som Antarktis, Arktis, Sydamerika, Alaska, Grönland, Svalbard med flera. Sedan 1893 har Hurtigruten drivit den ursprungliga linjen från Bergen till Kirkenes, ofta kallad världens vackraste sjöresa. Hurtigruten anses vara världens grönaste kryssningsrederi med visionen att erbjuda världsledande resor som är säkra, unika, aktiva, hållbara och som ger minnen för livet.

Malmö, 23 november 2020

För vidare information, vänligen kontakta:

Per Mandorf, President & CEO
Telefon +46 704-25 82 34
Email per.mandorf@zetadisplay.com

Jacob Stjernfält, CFO
Telefon +46 76-8754177
E-mail jacob.stjernfalt@zetadisplay.com

Daniel Oelker, CCO
Telefon +46 708-45 80 54
E-mail daniel.oelker@zetadisplay.com

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay driver den digitala transformeringen i fysiska miljöer. Våra koncept och vår mjukvara påverkar människors beteende vid beslutstillfället i butiks- och offentliga miljöer samt arbetsplatser. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. ZetaDisplay är en europeisk ledare och kommer att driva den fortsatta konsolideringen av marknaden organiskt och genom förvärv.

ZetaDisplay har sitt säte i Malmö, omsätter ca 400 Mkr och sysselsätter 160 medarbetare vid nio kontor i sex europeiska länder. Totalt hanterar bolaget 50 000 installationer på 50 marknader. Aktien är noterad på Stockholmsbörsen Nasdaq [ZETA]. Mer information på www.ir.zetadisplay.com .

 

Bilaga