Magnus Angermund utsedd till Head of Northern Europe

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360

Pressmeddelande 1 december 2020

Magnus Angermund utsedd till Head of Northern Europe

Magnus Angermund, tidigare Marknadschef och ansvarig för flera dotterbolag inom Hexatronic Group samt koncernens representant för FTTH (Fiber-to-the-Home) Council Europe, återvänder till Hexatronic Group och till en nyinrättad tjänst som Head of Northern Europe.

Som Head of Northern Europe kommer Magnus ansvara för Hexatronic Groups verksamhet i marknader såsom Norden, Baltikum och Storbritannien.

Magnus kommer rapportera till Hexatronic Groups VD och är medlem i koncernens ledningsgrupp.

Magnus tillträder sin tjänst senast under april månad 2021.

”Vi är mycket glada över att Magnus kommer tillbaka till Hexatronic. Med Magnus gedigna branschkunskap, nätverk och personliga egenskaper kommer han vara ett värdefullt tillskott. Vi befinner oss i en expansiv fas i en växande marknad. Med inrättande av denna tjänst och anställningen av Magnus stärker vi oss för fortsatt stark tillväxt”, säger Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group”Göteborg 1 december 2020

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group


Vid eventuella frågor kontakta:

Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, +46 706 50 34 00

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Matrix, Viper, Stingray, Raptor, InOne, Drytech™, Lightmate®, Skyline och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Italien, Estland, Lettland, Litauen, Kina, Nya Zeeland, USA och Kanada. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.

Bilaga