ZetaDisplay förlänger leveransavtal med Total i Nederländerna

Malmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) förlänger sitt avtal för Digital Signage-lösningar med bensinstationskedjan Total i Nederländerna. Bolaget har varit kund sedan 2015 och kontrakts­förlängningen gäller för den kommande treårsperioden, med en option på ytterligare två år.

Den installerade basen hos Total består av cirka 150 anläggningar i Nederländerna där ZetaDisplay stödjer kunden med digitala kommunikationslösningar vid utcheckningen och i bageriet. Kommunikationskonceptet driver uppmärksamheten mot butikskampanjer och ytterligare servicealternativ så som biltvätt.

“Vi är mycket glada över att ha förlängt vårt avtal med Total i Nederländerna. Vår hybridplattform hjälper företaget att växa i funktionalitet och med den senaste hårdvaran i sin egen takt. Kunden behöver inte ersätta alla nuvarande installationer på en gång vilket är miljövänligt. Med hjälp av vår Digital Signage-lösning kan Total fokusera på att ta hand om kunden, eftersom vi tar hand om en planerad konsument­resa", kommenterar Per Mandorf, VD och koncernchef.

Malmö, 22 december 2020

Vid frågor, vänligen kontakta:

Per Mandorf, Koncernchef & VD
Phone +46 704-25 82 34
Email per.mandorf@zetadisplay.com

Jacob Stjernfält, CFO
Telefon +46 76-8754177
E-mail jacob.stjernfalt@zetadisplay.com

Daniel Oelker, CCO
Phone +46 708-45 80 54
E-mail daniel.oelker@zetadisplay.com

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay agerar i hjärtat av digitala transformationer i fysiska miljöer. Vi bidrar till att påverka människors beteende vid beslutspunkter i detaljhandeln, offentliga utrymmen och arbetsmiljöer. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. Vi är en europeisk ledare och vi driver den fortsatta konsolideringen av marknaden organiskt och genom förvärv.

ZetaDisplay har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget uppvisar en försäljning på cirka MSEK 400 och har 160 anställda på nio kontor i sex europeiska länder. Totalt hanterar företaget 50 000 installationer på 50 marknader. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm [ZETA]. Mer information på www.ir.zetadisplay.com.

Bilaga