Saniona medverkar med presentation på den konferensen 10th Annual Biotech Showcase

PRESSMEDDELANDE

12 december 2017

Saniona, ett ledande bioteknikföretag inom jonkanaler, meddelar idag att bolaget kommer att genomföra en presentation på konferensen 10th Annual Biotech Showcase som äger rum 8-10 januari 2018 på Hilton San Francisco, vid Union Square i San Francisco, Kalifornien.

Jørgen Drejer, Ph.D., VD och grundare av Saniona, kommer att ge en översikt över bolaget och dess kliniska utvecklingsprogram under live-presentationen och han kommer att finnas tillgänglig för one-on-one-möten med registrerade konferensdeltagare.

Detaljer avseende presentationen:

Datum: måndag 8 januari 2018

Tid: 14:30 PST

Plats: Yosemite -B (Ballroom Level)

Saniona kommer dessutom att vara tillgängligt för investerar och partnermöten vid konferensen 36th Annual J.P. Morgan Healthcare Conference som hålls den 8-11 januari 2018 i San Francisco, Kalifornien. För att boka ett möte med Saniona kan investerare kontakta bolagets amerikanska kontakt för investerar relationer på e-post: tbui@theruthgroup.com.


För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Feldthus, vVD och CFO, Saniona. Mobil: +45 2210 9957, E-mail: tf@saniona.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 december 2017 kl. 16:00 CET.

Om Saniona:

Saniona är ett forsknings- och utvecklingsbolag fokuserat på läkemedel för sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar, metabola sjukdomar och smärtlindring. Bolaget har en omfattande portfölj av potentiella läkemedelskandidater i preklinisk eller klinisk Fas. Forskningen är inriktad pa jonkanaler som utgör en unik proteinklass som möjliggör och kontrollerar passage av laddade joner i cellernas membran. Bolaget samarbetar med Boehringer Ingelheim GmbH. Proximagen Ltd., Productos Medix, S.A de S.V och Cadent Therapeutics. Saniona har sitt kontor i Köpenhamn där bolaget har en forskningssite av hög internationell klass. Saniona är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och har cirka 5 300 aktieägare. Aktien handlas under tickern SANION. Läs mer på www.saniona.com.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/6591e895-00fe-45e2-874b-ae78d16b1af1