ZetaDisplay förnyar leveranskontraktet med Randstand i Nederländerna

Malmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) har förnyat Digital Signage-kontraktet med Randstad Nederländerna med ytterligare tre år fram till 2024. Kontraktet omfattar innehålls- och programvaruleveranser till över 60 Randstad-filialer i Nederländerna.

Randstad har varit kund sedan 2014 och är världsledande inom bemanning och rekrytering. Internets ökade betydelse för att göra information om pågående rekryteringar omedelbart tillgänglig för alla, var anledningen till att Randstad investerade i en Digital Signage lösning som integrerar online och offline behoven. Lediga positioner visas automatiskt på skärmarna, med innehåll hämtat från en centraliserad databas, och är filtrerade efter postnummer för att uppnå maximal relevans på alla kontor. Processen är till 95% automatiserad för att säker­ställa snabb kommunikation och för att underlätta för personalen, som har mer tid över för sina andra arbetsuppgifter.

ZetaDisplay stödjer Randstad även gällande internkommunikation med en toppmodern Digital Signage-installation på företagets huvudkontor.

Malmö, 16 februari 2021

Vid frågor, vänligen kontakta:

Per Mandorf, Koncernchef & VD
Phone +46 704-25 82 34
Email per.mandorf@zetadisplay.com

Jacob Stjernfält, CFO
Telefon +46 76-8754177
E-mail jacob.stjernfalt@zetadisplay.com

Daniel Oelker, CCO
Phone +46 708-45 80 54
E-mail daniel.oelker@zetadisplay.com

Om Randstad

Randstad är världsledande inom bemanning och rekrytering. Genom att verka som en pålitlig personlig partner i dagens teknikdrivna jakt efter talanger hjälper Randstad människor att få utvecklande arbeten och att förbli relevanta i det ständigt föränderliga arbetslivet. Randstad grundades 1960 och har sitt huvudkontor i Diemen, Nederländerna.

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay agerar i hjärtat av digitala transformationer i fysiska miljöer. Vi bidrar till att påverka människors beteende vid beslutspunkter i detaljhandeln, offentliga utrymmen och arbetsmiljöer. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. Vi är en europeisk ledare och vi driver den fortsatta konsolideringen av marknaden organiskt och genom förvärv.

ZetaDisplay har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget har en försäljning på cirka MSEK 370 med 160 anställda på nio kontor i sex europeiska länder och USA. Totalt hanterar företaget 50 000 installationer på 50 marknader. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm [ZETA]. Mer information på www.ir.zetadisplay.com.

Bilaga