BIMobject AB: Rättelse: BIMobject bland de snabbast växande techbolagen i EMEA

BIMobject hamnar på plats 185 i objektiv rankning av de 500 snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika. I motsvarande rankning av svenska företag tilldelas BIMobject plats 24 av 50. 

Programmet Deloitte Technology Fast 500(TM) EMEA är en objektiv branschrankning som jämför och listar de snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika under de senaste fyra åren. Vinnarna för år 2017 valdes ut baserat på procentandelen inkomsttillväxt under räkenskapsåren 2013 till 2016. Den regionala rankningen Sweden Technology Fast 50 listar de snabbast växande företagen inom den svenska techbranschen. 

"Våra placeringar i Deloittes rankningar är jätteroliga nyheter som visar att vår strategi för expansion håller. Molnlösningen BIMobject Cloud är nu världens ledande plattform för digitala byggobjekt. Det är sådan innovation vi drivs av samtidigt som vi fortsätter hålla siktet inställt på tillväxt", säger Stefan Larsson, VD och grundare för BIMobject.

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Otto - presskontakt
Tel: +46 40 685 29 00
Email: press@bimobject.com

Om BIMobject AB
BIMobject® är ett svenskt teknologiföretag med global närvaro som ligger i framkanten av byggindustrins digitalisering. BIMobject erbjuder en molnbaserad plattform som genom kraftfull teknologi tillgängliggör digital produktinformation - Building Information Modelling (BIM) - som kan användas tidigt i byggprocessen för att visualisera, konkretisera och analysera. Plattformen samlar dessutom in värdefull data som möjliggör effektivisering av byggindustrin genom hela produktlivscykeln. Smartare design och konstruktion leder till bättre produktval, minskat svinn och mer effektiv logistik under byggprocessen. Samtidigt gynnas fastighetsförvaltningen av högre kvalitet, bättre energianvändning och lägre driftkostnader.

BIMobject är idag verksamt på ett stort antal marknader och har en global tillväxtstrategi. Bolagets erbjudande består av utveckling, hosting, underhåll, administration och publicering av digitala kopior av tillverkares produkter: BIM-objekt. Kunderna är tillverkare av bygg- och interiörprodukter som marknadsför dessa via BIMobject® Cloud. Användarbasen består främst av arkitekter, designers och konstruktörer som via CAD/BIM-applikationer, appar och webbtjänster får tillgång till BIMobject® Cloud. BIM-objektet integreras i en detaljerad modell av byggnaden, vilket i sin tur ökar chansen att den verkliga produkten föreskrivs för projektet.

BIMobject är listat på Nasdaq Stockholm First North och handlas under symbolen BIM.

Certified Adviser: Sedermera Fondkommission

bimobject.com    

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/1380146e-a0d4-4f25-b258-d71e9c345f00