BIMobject AB: Styrelseledamot och personer i ledningsgruppen ökar sitt aktieinnehav i BIMobject

BIMobject meddelar idag att en styrelseledamot och två personer i ledningsgruppen har ökat sitt aktieinnehav i bolaget genom köp i den löpande handeln på marknaden. 

Efter genomfört aktieköp av ytterligare 10 203 aktier till ett pris av 24,55 SEK per aktie äger bolagets styrelseledamot och CTO Ben O'Donnell nu sammanlagt 125 706 aktier. 

Efter genomfört aktieköp av ytterligare 8 000 aktier till ett pris av 24,49 SEK per aktie äger bolagets CMO Peter Markenvard nu sammanlagt 16 825 aktier. 

Efter genomfört aktieköp av ytterligare 6 380 aktier till ett pris av 24,29 SEK per aktie äger bolagets Global HR Director Lotta Askerlund nu sammanlagt 21 185 aktier. 

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Otto - presskontakt
Tel: +46 40 685 29 00
Email: press@bimobject.com

Denna information är sådan information som BIMobject AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 december 2017 kl. 15:20 CET.

Om BIMobject AB
BIMobject® är ett svenskt teknologiföretag med global närvaro som ligger i framkanten av byggindustrins digitalisering. BIMobject erbjuder en molnbaserad plattform som genom kraftfull teknologi tillgängliggör digital produktinformation - Building Information Modelling (BIM) - som kan användas tidigt i byggprocessen för att visualisera, konkretisera och analysera. Plattformen samlar dessutom in värdefull data som möjliggör effektivisering av byggindustrin genom hela produktlivscykeln. Smartare design och konstruktion leder till bättre produktval, minskat svinn och mer effektiv logistik under byggprocessen. Samtidigt gynnas fastighetsförvaltningen av högre kvalitet, bättre energianvändning och lägre driftkostnader.

BIMobject är idag verksamt på ett stort antal marknader och har en global tillväxtstrategi. Bolagets erbjudande består av utveckling, hosting, underhåll, administration och publicering av digitala kopior av tillverkares produkter: BIM-objekt. Kunderna är tillverkare av bygg- och interiörprodukter som marknadsför dessa via BIMobject® Cloud. Användarbasen består främst av arkitekter, designers och konstruktörer som via CAD/BIM-applikationer, appar och webbtjänster får tillgång till BIMobject® Cloud. BIM-objektet integreras i en detaljerad modell av byggnaden, vilket i sin tur ökar chansen att den verkliga produkten föreskrivs för projektet.

BIMobject är listat på Nasdaq Stockholm First North och handlas under symbolen BIM.

Certified Adviser: Sedermera Fondkommission

bimobject.com  

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c5766a0c-3c38-40c4-9c25-28fea23319dc