Net Insight AB: Net Insight tillsätter tillförordnad CFO

Stockholm - Net Insight, ledande leverantör av streaming, transport och resursplanering inom TV och media, meddelar idag att Erik Skånsberg har utnämnts som tillförordnad
CFO (Chief Financial Officer) fram till dess att bolagets nya CFO Pelle Bourn tillträder.

Som tidigare kommunicerats tar Pelle Bourn över som CFO efter Thomas Bergström, som slutar den 16 februari 2018. Pelle Bourn kommer att börja sitt uppdrag den 26 mars och fram till dess kommer Erik Skånsberg att agera som tillförordnad CFO med start den 15 januari. Erik Skånsberg har lång erfarenhet som CFO inom olika branscher och kommer närmast från Findus Nordics.

För mer information, kontakta:
Fredrik Tumegård, VD på Net Insight AB, +46 8 685 04 00, fredrik.tumegard@netinsight.net

Denna information är sådan information som Net Insight är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 december 2017 kl. 9.00.

Om Net Insight

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

För mer information, se netinsight.net

Twitter: @NetInsight, twitter.com/NetInsight

LinkedIn: www.linkedin.com/company/net-insight

MyNewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/netinsight

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/7a2da26f-7d8e-457c-bb01-f3b19f003e43