ArcAroma AB: 210422 Aktierna i ArcAroma avnoteras och sista dagen för handel är den 18 maj 2021

ArcAroma AB (publ) (”ArcAroma”) har genom pressmeddelande den 20 april 2021 kommunicerat att ArcAroma, som ett led i pågående fusion mellan OptiFreeze AB (publ) och ArcAroma, har ansökt om avnotering av bolagets aktie från Nasdaq First North Premier Growth Market segment.

Nasdaq Stockholm AB har beslutat att godkänna ArcAromas ansökan om avnotering av aktierna i ArcAroma samt beslutat, under förutsättning av att Bolagsverket den 18 maj 2021 lämnar tillstånd att verkställa fusionen mellan OptiFreeze AB (publ) och ArcAroma, att sista dag för handel ska vara den 18 maj 2021.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 april 2021 klockan 16:45 CEST.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Ahlgren, styrelseordförande ArcAroma AB (publ)
E-post: peter.ahlgren@arcaroma.com
Telefon: (+46) 708 15 09 91

Kort om ArcAroma

ArcAroma har utvecklat en patenterad teknologi som kontrollerar och applicerar elektriska pulser för att optimera olika biologiska processer. CEPT®-plattformen, som är en högspännings-generator kombinerad med en behandlingskammare, använder tekniken inom FoodTech för ökad extraktion ur råvaran, förlängd hållbarhet och ökad kvalitet hos slutprodukten. Inom CleanTech används CEPT®-plattformen för avloppsslambehandling och biogasproduktion. Plattformen använder kortsiktiga högspänningspulser (PEF) som krossar cellmembranet och eliminerar oönskade mikroorganismer. Vår vision är att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiv grön spetsteknologi som är enkel att använda inom områdena FoodTech och CleanTech. ArcAromas aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market. Erik Penser Bank är certifierad rådgivare och finns på +46 8-463 80 00 eller e-post: certifiedadviser@penser.se.