Stillfront Group AB: FKL Holding omstrukturerar ägandet

PRESSMEDDELANDE  

18 januari, 2018 

FKL Holding omstrukturerar ägandet

De tre grundarna till Stillfronts dotterbolag Bytro Labs omstrukturerar sitt ägande i Stillfront. Grundarna Felix Faber, Tobias Kringe och Christopher Lörken har haft sitt ägande gemensamt via bolaget FKL Holding, med en tredjedels ägande vardera. Man har nu genomfört en omstrukturering så att de tre grundarna nu äger aktier i Stillfront direkt i stället för indirekt via FKL Holding. De tre grundarna har alltså oförändrad exponering i Stillfront. Efter transaktionerna har FKL Holding inget ägande i Stillfront.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Sten Wranne, CFO

Tel: +46 705 851 258

sten@stillfront.com

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel - med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom nio näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien, OFM Studios i Tyskland och GoodGame Studios i Tyskland. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Tyskland, USA, Frankrike, UK, och MENA. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel är ett omskrivet konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts . Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Tank Storm och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel. Empire och BigFarm är stora IP:n som drivs av GoodGame Studios.