Hans Sollerman ny medlem in Enfos ledningsgrupp

Hans Sollerman har utnämnts till Executive Vice President, Business Transformation från 22 januari 2018. Sollerman kommer att leda affärsområdet Business Transformation och höra till Enfos ledningsgrupp. Han efterträder Mats Eliasson, som stödjer övergången fram till 12 februari 2018.

"Jag vill tacka Mats för hans insats för Enfo och hans arbete för våra kunder och Enfos organisation under de gångna åren. Samtidigt önskar jag Hans lycka till i hans nya roll. Hans har gedigen erfarenhet av företagsamhet och ledarskap. Han har förmåga att inspirera och föra samman mänskor och jag ser att han är rätt person att föra vidare vår Business Transformation-verksamhet", säger Seppo Kuula, vd för Enfo.

Affärsområdet Business Transformation skapar värde tillsammans med sina kunder genom datadriven affärsutveckling och integrerar tjänster till värdefulla datatillgångar.

Hans Sollerman har tidigare jobbat med affärsutveckling inom Enfo. Han var vd för e-man AB som Enfo köpte i slutet av 2016. Sollerman har grundat fem bolag.

"Jag ser fram emot den här möjligheten. Vi har fantastiska experter inom Business Transformation. Molnbaserade lösningar utgör en enorm möjlighet för våra kunder och oss på vår gemensamma datadrivna resa mot en mer intelligent värld", säger Hans Sollerman.

 

Mer information:

 

Seppo Kuula, vd, Enfo Oyj, +358 40 370 0032

 Hans Sollerman, EVP Business Transformation från 22/1 2018, Enfo Oyj, +46 73 060 25 00

 

Enfo - Enklare, smidigare, smartare affärer i den Digitala dimensionen Enfo är ett nordiskt IT-företag som erbjuder lösningar för affärsverksamheter och förvaltning av IT-tjänster. Vi brinner för att hjälpa våra kunder i den Digitala Dimensionen - vi skapar innovativa digitala lösningar som utvecklar, förnyar och förbättrar kundernas affärer. Enfo består av cirka 900 nischade experter som finns i Finland och Sverige. Omsättning MEUR 128 (2016).