Unlimited Travel Group: Unlimited Travel Group rekryterar ny CFO

Unlimited Travel Group har rekryterat Johan von Sydow som ny CFO för koncernen. Johan har en bakgrund som revisor och har bland annat arbetat med både processutveckling och operational excellence i olika linjebefattningar. Han kommer närmast från ett internationellt bolag som heter Delivery Hero där han under ett antal år haft rollen som CFO. 
"Jag har ett stort sportintresse och älskar att resa och upptäcka nya platser med familj och vänner. Ser otroligt mycket fram emot att få vara med i 'Unlimiteds' fortsatta resa med produkter som jag verkligen tror på och kan stå för!"
VD och koncernchef Johan Kvist fortsätter: "Johan är ett välkommet tillskott i koncernen och kommer ytterligare stärka vår förmåga att ge alla bolag stöd till att nå sin fulla potential."
Johan tillträder som CFO den 21 maj.

Unlimited Travel Group är en av Sveriges ledande researrangörer och omsätter omkring en halv miljard kronor. Verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten är en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de tretton bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Eventyr, Världens Resor, PolarQuest, Unlimited Travel Production, Go Active Travel, Specialresor och Creative Meetings. Var och en är vi passionerade specialister - tillsammans är vi Unlimited.

Unlimited Travel Group handlas på NASDAQ OMX lista First North.

För ytterligare information:
Johan Kvist, VD, telefon 0735-58 35 58

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan 12A
113 27 Stockholm

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/cc5a6664-fe6d-4526-9cd1-af0d005277c4